torstai 6. elokuuta 2009

Hei, me juostaan!



Kuinkahan monta kertaa suunnitelmissa on ollut käydä Paloheinässä Svenkan treeneissä? Koska on keli ollut epäsuotuisa, koska ollaan oltu paikalla väärään aikaan mutta tänään kaikki palaset osuivat kohdilleen ja olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja vieläpä ekana eli ei pitkää odotusta.

Sentti aloitti treenit esittämällä aivan huikeita juoksuja. Ja entäs ne tapot? HUH, karvat vaan pöllysi. Svenkka ei löytänyt moitten sijaa ja korttiin tulikin hyvät merkinnät. Kirakin juoksi hyvin, ei ihan Sentin tasoa mutta hyvin kuitenkin. Viimeinen tappokin oli jo hurrrrrja. Yllättäen kuvat eivät ole kovin laadukkaita mutta laitetaan ne nyt kuitenkin näytille.







Reilun viikon päästä on podengojen erikoisnäyttely Mustialassa ja mukaan on ilmoittautunut aivan mieletön määrä podengoja, yhteensä 86kpl kaikki muunnokset yhteenlaskettuna. Pieniä karkeita 39kpl, pieniä sileitä 27kpl, keskikokoisi akarkeita 12kpl ja keskikokoisia sileitä 8kpl (joka itsessään on erittäin mielenkiintoista koska suomessa on vain 7kpl...). Ilman mitään sen suurempia odotuksia päivän suhteen on mukavaa mennä viettämään todellinen podengopäivä Mustialaan. Nyt vaan toivotaan että keli olisi hyvä, ei hirveetä hellettä muttei vesisadettakaa.

1 kommentti:

  1. Hieno homma, että Senttikin on päässyt jyvälle maastojuoksun saloista ;-)
    Ja taitaapa sitä viettiä löytyä myös do Vale Negro -koirilta...
    -Tuija-

    VastaaPoista