keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Postia maailmalta, osa 2Mielenkiintoisten postien tuleminen senkuin jatkuu. Tänään postilaatikossa oli kolme kiinnostavaa kuorta.

Ensimmäinen kuori oli lähetetty matkaan peräti Ameriikasta ja lähettäjäksi merkitty Pearson Products. Tässä vaiheessa jäi muutama sydeämenlyönti väliin, sillä muistin kyllä käyneeni sivuilla jokin aika sitten kun oli Tuijan kanssa puhetta Pearsonin trimmiveitsistä. Eipä muuta kun kuori auki ja lukemaan saatetta. Tai se mikään saate ollut, lasku jossa loppusumma oli 0 $. Tadadaaaaa, ILMAINEN trimmausveitsi!! Olin voittanut arvonnassa Pearsonin trimmausveitsen, uskomatonta. Siis joskus aurinko paistaa minullekkin :o) Empä olisi tuotakaan veistä ostanut mutta kyllähän tuollainen kelpaa, ilmaiseksi. Käykääs kattomassa tästä linkistä, siellä se meikkiksen nimi komeilee ihan etusivulla. Nyt laitan lauantaiksi ison loton sisään...

Kuoren numero kaksi oli lähettänyt Helsingin Vinttikoirakerho. Heti tuli mieleeni että olenko unohtanut maksaa jäsenmaksun, hyi minua. Mutta kirje piti lukea useampaan kertaan ennenkuin todellakin ymmärsin mitä siinnä luki. Ja siinähän kerrottiin että Deco oli voittanut HVK:n pienten karkeiden podengojen vuoden näyttelykoira kilpailun. HIIHAA, enpä ole tuollaiseen kisaan edes osallistunut. Mutta mitäpä siitä, voitto tuli :o) Kirjeessä pyydettiin saapumaan vuosikokoukseen noutamaan ruusuke, pokaali ja kansio, ja nehän toki mennään noutamaan. HYVÄ Deco!!

Kolmas kuori oli lähetetty matkaan Malmöstä ja sisälsi numeroliput Ruotsin Voittaja näyttelyyn joka on 22.3. Pieniä karkeita on ilmoitettu kolme, eli Decon ja Oliverin lisäksi yksi kilpakumppani. Ja tämä kolmas koira sijoittuu numeroissa Oliverin ja Decon väliin. Diipadaapa, nyt jänskätään sitten onko kyseessä uros vai narttu. Kerrottakoon samalla että tämä reissu on saanut tällä viikolla "uusia ulottuvuuksia" kun Eija on joutunut sairastuvalle eikä pysty reissuun lähtemään. Mutta nou hätä, Eija laittaa reissulle siippansa tuuraamaan itseään. Tämä kyllä erottaa koiraihmisen taviksesta, sillä reissua ei peruta näin heppoisin syin, kyllähän aina nyt yksi reissu menee vaikka kuinka tuntemattoman miehen vierellä :o) Ja hiukankos minulle nyt lankeaa vastuullinen tehtävä eli esitellä Vito, ja pieniä sileitähän on kisaan ilmoitettu peräti 10kpl. HUI !

1 kommentti:

  1. Höh, kyllä te Tampereella sitten tutustutte! Näillä näkymin minäkin saavun Tampereelle, mietin vain kovasti että pitäisikö sut laittaa jos Mansessa remmin päähään.... Hmm...

    VastaaPoista