sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hunajata, hunajata, hunajata !Ja kuka lähti kesälomalle? KUKA? HÄH? No HIFK, hyvä TPS. Nyt soi viulu myös Veikkolassa!!!

Eilen käytiin Kiran kanssa Senttiä moikkaamassa Sentin kotona, eli siistin poitsun korvia tulevaa Tampereen näyttelyä varten. Sentti oli niiiiin innoissaan omasta tyttövieraastaan ettei mitään rajaa. Oli kyllä hauska katsella pikkumiehen ilakointia. Ja Kira tykkäsi myös, aluksi hiukan jännitti että mihis nyt tultiin mutta sitten ei muuta kuin paikkoja tutkimaan. Hassua että Kiran piti hiukan ihmetellä ikkunalla ja lattialla olleita patsaista kun kotonakin patsaita on. Mutta suurimman reaktion aiheuttu Sentin "isoveli" Satku saksanpaimenkoira. Satku oli pihalla kun mentiin sisälle ja kun Kira aikansa oli touhuillut niin huomasi yhtäkkiä Satkun korvat ikkunan takana. Ja voi voi sitä mekkalan määrää, Kira oli ihan ihmeissään kun kukaan muu ei samalla lailla reagoinut vaikka ihan ihme hyyppä siellä ikkunan takana oli. Kyllä noi kakarat on niin hauskoja. Ja kun koitti se hetki että olisi pitänyt lähteä niin mitä tekee Kira? Menee sohvalle makaamaan ja katselee sen näköisenä että "mä jään tänne, täällä on hauskempaa ku kotona". Eikä auttanut mikään muu kuin kantaa pikku tyttö eteiseen ja ulos. Ja vetää koiraa perässään pihan poikki. Heh heh, ei muuten naurattanut yhtään.

Meidän matka jatkui Heikinlaakson koirapuistoon jossa oli sovittuna Stadipopojen treffit. Kun tarpeeksi reippaasti ajoin niin oltiin ajoissa paikalla ja paikalla oli moni muukin. Uusia kavereita olivat suloiset pikkutytöt Minni ja Nefi sekä nuori mies Capo. Kira keskittyi näillä treffeillä pääasiassa haistelemaan ja merkkailemaan, muutaman kerran hiukan juoksenteli Sentin kanssa muttei sen enempää. Kira oli tosiaan reissussa mukana nyt ihan yksistään kun Decon kanssa ollaan reissattu nyt enemmän. Kira sai sellaista laatuaikaa :o) Ja Deco ladata akkuja kotisohvalla.

Ensi viikonloppuna on sitten Tampereen KV näyttely jossa mukana menossa ovat Kira, Martta ja Sentti junnuissa sekä Deco avoimessa. Tämähän on nyt sitten seuraava tilaisuus Decon valioitumisella (kun se Rauman sertti meni "vahingossa" Kiralle), mutta hirveesti en odota sen toteutumista sillä Tampereella on tehty uusi ennätys ilmoitettujen suhteen kun peräti 23 pientä karkeeta marssii vuoron perään kehään. Ja Tampereen jälkeen lähdetään tuonne länsi naapurin puolelle eli Ruotsiin, Malmöhön paikalliseen voittaja näyttelyyn. Reissu on sellainen niin sanottu halpis-matka sillä meillä ei ole yhtään hotelliyöpymistä vaan uinutaan se mikä pitää niin autossa. Huh ja heh, tiukka reissu taas tiedossa.

Tänään meillä kävi korviaan laitattamassa Hera, hiukan totinen nuorineiti mutta oikein nätti. Samanlainen kaunis ilme kuin Decolla. Oli kyllä niin ihanaa kun ei näiden podengojen kanssa tarvitse samanlaisia turvallisuusohjeistuksia kun leikkien kanssa vaikka omat tytöt eivät Heraa ennestään tunteneetkaan. Tai bokserien, sillä Rinahan ei kotiin päästänyt ketään vierasta koiraa. Nyt vaan kaikki tytöt pihalle ja haistelemaan toisiaan ja siinäpä se. Kaksi kertaa Deco haukkui sisällä häntä heiluen. En uskalla edes alkua pidemmälle kuvitella minkälaista meno olisi ollut leikkien kanssa... On nää podnegot vaan niin ihania, suosittelen kaikille :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti