lauantai 15. elokuuta 2020

Juhlapäivä tuplasti



Tänään on kulunut kymmenen vuotta siitä kun ensimmäiset Dixon-portugalinpodengot näkivät päivänvalon, syntyi yksi uros ja kaksi tyttöä.





Fanin 10-v kakku



Tänään oli myös pikku-G:n ensimmäinen pentunäyttely Tuomarinkartanolla jossa tuomarina Saija Juutilainen. Arvon nuori mies ei olisi malttanut liikkua rauhassa vaan rytmillä hyppy-hyppy-loikka ja pöydällekin mentiin ihan vaan sen takia että ihana tuomari voisi rapsutella masusta, eikö vaan? Arvostelun alkuun olikin ihanasti kirjattu "...erinomaisen aktiivinen pieni uros..." Reilun kolmen tunnin odotuksen jälkeen oli sitten vuorossa ryhmäkehä ja poika oli hiukan jo rauhoittunut eli malttoi jo liikkua oikeinkin hienosti vaikka seisominen vielä olikin vaikeaa. Mutta niin vain päästiin ensin jatkoon kuuden parhaan joukkoon ja sitten komeasti nelospallille. Oli kyllä aika huikee fiilis itsellä siinä pönöttäessä :)



Ja Saijan arvostelu oli tällainen: "7 kk. Mallikas, eriomaisen aktiivinen pieni uros. Oikeat linjat. Hyvä rintakehän malli. Sopiva luusto. Urosmainen pää ja ilme. Hyvä purenta ja ilme. Napakat korvat. Erinomainen karvanlaatu jo tässä vaiheessa. Hyvä väritys. Tarmokkaat liikkeet rodun oikealla asenteella. Hieno sivukuva kunhan vain malttaa. Hyvä hännän asento."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti