maanantai 26. lokakuuta 2015

25.10.2015 Lahti pentunäyttely + terveystarkastusTällä kertaa lähdettiin Sanin kanssa pentunäyttelyyn Lahteen. Ajoissa oltiin paikalla ja istuttiin sitten kehän laidalla jännittämässä.

Kehä oli jo sappuessamme myöhässä eikä aikataulua kiinni otettukaan vaikka tuomari olikin hyvin reipas ja kehäsihteeritkin hyvin ohjeistivat ja ohjasivat aina seuraavan koiran valmiiksi pöydälle odottamaan.

Sani esiintyi hyvin niin pöydällä kuin massakin, seisominenkin meni hyvin ja tuloksena olikin sitten ROP-pentu. Kuten perinteisiin kuuluu niin ryhmiin jäädään jos ei mitään ihan ihmeellistä estettä ole, tällä kertaa ei ryhmissä jatkoon. Ja kun yksin on liikkeellä niin kuvia ei ole nyt näyttää.

Samaan aikaan kun oltiin Sanin kanssa Lahdessa niin Kirkkonummella terveystarkastus jossa olivat Laku, Lila, Buddy ja Penni. Suureksi suruksi Penniltä diagnosoitiin toisesta silmästä kaihi :( Ja tämä sitten tiputti Pennin tyttären, meidän iki-ihanan Kertun pois ainakin toistaiseksi jalostuksesta vaikka Kerttu onkin kahdesti tutkittu silmien osalta terveeksi. Muilla kolmella oli edelleen terveet silmät, Lilalla joitakin ripsiä kuten on aikaisemmissakin tarkastuksissa ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti