sunnuntai 16. elokuuta 2015

16.8 Hyvinkään maastokisatJa niin he taas tulivat tiettömän taipalaan takaa (eli Joensuusta) etelän lämpöön (Hyvinkäälle) kisaamaan, eli Kerttu ja Hanna osallistuivat Luhtareiden järjestämään Luhtisaalistukseen. Kisakumppaneita oli Kertun lisäksi ilmoittautunut vain kaksi, oltaishan mekin osallistuttu jos olis ollu kisakirja voimassa.

Popot juoksivat taas viimeisenä rotuna, ja kun kolme koiraa oli ilmoittautunut niin yksi joutuisi juoksemaan yksinään. Riippuen miltä kantilta milläkin hetkellä asiaa mietti niin oli joko hyvä jos saisi parin ja hetken päästi tuntui että hyvä jos juoksisi yksin :) Eli molempi parempi.

No, arvonnassa Kerttu sai parikseen ensikertalaisen Valon, ja hyvän parin saikin. Alkuerässä molemmat juoksivat hyvin, ohi mennessään huusivat molemmat minkä vaan pystyivät. Eikä hullummat pisteet alkuerästä tullutkaan.Kertun elpyessä alkueristä me ihmiset nautimme hiukan evästä, ja kakkua, sillä todellinen koiraharrastajahan viettää 30-vuotispäiväänsä koirakisoissa, eiköstä vaan? Ja niinhän Hanna tekikin, onnea vielä kertaalleen :)

Ja sitten juostiin finaalit, yhtä hienosti meni kuin alkueräkin ja taas saatiin syytä juhlia sillä Kertulle voitto ja jo toinen serti maastosta. Ja hauskasti järjestäjät jakoivat jokaiselle rotunsa voittaneelle ROP-ruusukkeen :) Ei voi kun hämmästellä tätä pientä punapippuria ja siinä asustavan energian määrää!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti