sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Dixon Divine 6 kkTänään kävin moikkaamassa Sissiä, toista D-pentueen typykkää joilla on nyt ikää jo puoli vuotta. Sissi oli kasvanut oikein nätiksi ja aktiiviseksi riiviöksi, vauhtia ja toimintaa kyllä riitti :)

Oli erittäin mukava kuulla että Sissi on ollut kaikin puolin terve, ruoka maistuu ja vatsa toimii niin kuin pitääkin eikä ilotulitteet tai muutkaan kovat äänet, kuten ampuminen, aiheuta ongelmia. Sissi ja Make ovat aktiivisia metsässä kävijöitä ja onkin hyvä että näin aktiivinen pikku neiti saa purkaa energiaansa luonnollisella tavalla.

Ohessa muutamia kuvia, ei laadullisesti parhaita mahdollisia mutta ihan hyviä kuitenkin kun ei malli meinannut pysyä paikallaan hetkeäkään. Eiköhän tämä pikku riiviö nähdä vielä näyttelykehissäkin kevään aikana.Näin tasapainoiselta näytti 6 kk ikäinen Sissi-neitiPään profiilikin näytti oikein hyvältäKarvakin on kasvanut yhdessä hujauksessa, laadultaan karva oli todella hyvää ja väriltään hyvin kaunisIsänsä ilme :)Tällainen komea peura löytyi myöskin seinältä, siinä sitä on tavotetta tulevaisuuteen ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti