tiistai 9. syyskuuta 2014

6.9 Äänekoski ja 7.9 HelsinkiLauantaina aamu alkoi hyvinkin aikaisin kun suuntasimme Mimin kanssa Äänekoskelle, muutaman välietapin kautta. Ensin haimme Kukan Pornaisista ja sitten otimme kyytiin Akun Nastolasta. Molemmilla junnuilla oli edessä ensimmäinen esiintyminen virallisissa luokissa.

Tuomarina oli Säde Hohteri jonka kehässä ollaan muutaman kerran käyty. Aku esiintyi erittäin reippaasti, myöskin pöydällä jota ei ole yhtään edes harjoiteltu. Liikkeissä oli hiukan vauhtia enemmän kuin paljon, mutta mieluummin näin kuin että pitäisi perässä poikaa vetää. Eikä kyllä ollut valittamista tuloksista, sillä heti ekassa näyttelyssään Aku nappasi sertin sekä oli ROP.

Kukka esiintyi myöskin hienosti, niin pöydällä kuin maassakin ja tuloksena hienosi PN-2 ja vara-sert.

Sunnuntaina sitten oltiin hiukkasen lähempänä, Helsingissä jossa tuomarina Kirsi Honkanen. Aku esiintyi jälleen hienosti nin kehässä kuin sen ulkopuolellakin ja tuloksena toinen serti ja VSP. Kukka kruunsi myöskin viikonlopun nappaamalla ekan sertin ja ollen VSP. Hienoja junnuja!!!Dixon Bamse
Dixon Lucky-AmiraLaunantaina, hyvin hyvin vauhdikkaan ja kilometrien täyteisen päivän päätteeksi, toinen tytöistä lähti omaan kotiinsa. Heli ja Janne olivat myöskin hyvin toimeliaan päivän päätteeksi tulleen meille katsomaan pentuja ja niinhän Danzig sitten lähti heidän matkassa Joensuuhun. Siellä tuleekin sitten likalla olemaan muutama kissakaveri :)

Kovin tuntuu hiljaiselta taas kun ensimmäinen pentu lähtee uuteen kotiin vaikka toinen pentu vielä kotosalla onkin. Aina se vaan on haikeeta ja tunteita nostattavaa kun pennut lähtevät, vaikka miten on miettinyt, tutkaillut ja pähkäillyt niin kyllähän se mietityttää että miten ne pienet pallerot pärjäävät siellä isossa maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti