lauantai 25. toukokuuta 2013

Maailmalla menestyneitäViime viikolla kisattiin Unkarissa Maailman Voittaja 2013 tittelistä ja lisäksi oli järjestetty CACIB näyttely edellisenä päivänä. Meidänkin oli tarkoitus tuonne lähteä tyttöjen kanssa mutta kun pentuaika osui samaan aikaan niin jäätiin kotiin jännittämään.

Karkeissa kisaamassa olivat Sentti ja Penni sekä sileissä Dixi. CACIB näyttelyssä tuomarina oli Ligita Zake Latviasta. Pojilla meni hienosti, molemmat saivat sertin, Senttille CACIB ja Pennille vara-CACIB. Lisäksi Sentti oli ROP. Eikä hullummin mennyt Dixilläkään joka myöskin sai sertin ja CACIB:n sekä oli VSP.

MV-näyttelyssä oli tuomarina Saksalainen Peter Friedrich. Pojat edustivat mallikkaasti saavuttaen samat tulokset jonka myötä molemmat saavuttivat HU MVA arvon sekä lisäksi Senttille MV-13 titteli. Onnea Virpi ja Pete! Dixillä ei ihan yhtä hyvin mennyt, ERI ja luokkakakkonen. Saksalaistuomarit tunnetaan yleisesti hammasspesialisteina mutta tämä saksalainen kyllä yllätti kun ei näyttänyt purennalle laittavan painoa.Sentin reissu huipentui norjalaismorsiameen ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti