lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kevään pentusuunnitelmia vol 2No vihdoinkin!

Helmi on nyt astutettu Pennillä ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti on pentuja odotettavissa viikolla 19. Molemmat vanhemmat ovat Portugalista ja omaavat erinomaiset luonteet. Yhdistelmän sukusiitosprosentti on 0% neljällä sukupolvella laskettuna ja sukukatokerroin 0,96. Yhdistelmän sukutaulu löytyy KoiraNetistä.

Helmi eli Iberia do Vale Negro on kolmivuotias, silmien ja polvien osalta virallisesti terveeksi tutkittu narttu jolla ei ole aikaisempia pentueita. Karvanlaadultaa Helmi on ns. välikarvallinen, karkeista vanhemmista syntynyt tyttö jonka oma karvanlaatu ei ole selkeästi karkea eikä sileä. Luonteeltaan Helmi on todellinen ilopilleri joka sopeutuu ongelmitta tilanteeseen kuin tilanteesee, rakastaa kaikkia ihmisiä eikä häntä lakkaa ikinä heilumasta :)

Penni eli Penni do Vale do Juiz on kohta kaksivuotias, silmien ja polvien osalta virallisesti terveeksi tutkittu uros jolla ei ole aikaisempia pentueita. Pennin karvanlaatu sekä luonne ovat erinomaisia. Karvalle ei ole tarvinnut tehdä muuta kuin kammata ja korvien reunat siistiä ja poika on aina edustuskelpoinen ilmestys. Myöskin Pennin luonne on erityisen upea, maailman murheet ei paina eikä huoleta huominen eikä eilinen.Penni Helmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti