sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Vilkku 14 vkoTänään kävimme Samin ja tyttöjen kanssa Haminassa moikkaamassa Vilkkua. Ennen kotoa lähtöä oikein kutitteli mahanpohjassa että miltähän Vilkku näyttää kun ei luovutuksen jälkeen olla nähty.

Ja hienoltahan se poika näytti. Turkki on laadultaa erinomaista, karkeaa ja tiivistä. Karvalle ei ole tarvinnut tehdä mitään muuta kuin harjata muutaman kerran. Värikin on vaalentunut todella paljon näiden viikkojen aikana, selässä ja kylkien yläosassa on vielä mustaa karvaa mutta sekin tulee lähtemään pois (alla on jo näkyvissä ruskeaa karvaa). Ja korvat! Vaikka Vilkullakin on todella isot korvat, ovat ne jo komeasti melkein kokonaan pystyssä. Luulisi että noin isojen korvien pystyssä pitämisestä tulee jo niskakin kipeäksi. Myöskin Vilkulla on hyväasentoiset etujalat ja hyvä raajaluuston vahvuus.

Purentakin näytti hyvältä, kulmahampaat ovat mielestäni asettuneet oikein kuten etuhampaatkin.

Lopuksi Vilkku pääsi tyttöjen kanssa tarhaan juoksentelemaan, tosin tyttöjä kiinnosti enemmän kaikki hajut kuin Vilkun kanssa juokseminen ja leikkiminen. Reippaasti Vilkku lumessa menikin, hiukan tietysti rupesi tassuja paleltamaan kuten tyttöjenkin tassuja.

Kun taas kerran laitan esille surkeaakin surkeampi laatuisia kuvia, mietin pitäisikö kirjoittaa joulupukille että toisi kunnon kameran. Ettei aina tarvisi selitellä... Tänään otin 147 kuvaa joista kaksi oli terävää, jep jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti