sunnuntai 19. syyskuuta 2010

5 viikkoa ja erikoisnäyttelyAloitetaanpa erikoisnäyttelystä joka pidettiin poikkeuksellisesti vasta 18.9 Lahdessa. Syy normaalia myöhäisempään ajankohtaan oli se että suomen Vinttikoiraliitto ry juhlii tänä vuonna 60-vuotis taivalta ja yhdistys on perustettu Lahdessa.

Podengoilla oli tuomarina Ricardo Pereira Leite Portugalista joka ei ollut aikaisemmin arvostellut suomessa. Mukaan oli ilmoitettu yhteensä 32 pientä karkeaa joista peräti 10 oli pentuja. Aikas mahtava määrä pentuja!

Kisassa mukana oli myös Sentti joka kilpaili valiouroksissa. Ja hienosti kilpailikin sillä valioluokassa oli yhteensä 6 urosta joiden joukosta tuomari sijoitti Sentin ykköspallille. Jiihaa! Paras uros kehässä kisasi 9 urosta joiden joukosta tuomari sijoitti Sentin jälleen ykköspallille. Aivan uskomatonta, olihan mahtava fiilis. ROP kehässä sitten oli vastassa Hipsu, Sentti jaksoi esiintyä hienosti vaikka takana olikin jo pitkä ja kylmä päivä. Aikansa tuumattuan tuomari heilautti ROP-ruusuketta Sentille. Olihan aikas upeata pokata podengojen erikoisnäyttelyssä yli 20 podengon joukosta tuo himoittu ROP-ruusuke :o) Upeeta, mahtavaa!!!

Ja kun hyvin menee niin menköön loppuun asti... Toki jäimme ryhmäkehiin jossa podengot otti Fernando Madeira Rodrigues myöskin portugalista. Ja kyllä kannatti, sillä päivän kruunasi RYP-4 sijoitus. Onhan se myönnettevä että aikas pilvissä ajeltiin kohti kotia kaiken tämän menestyksen jälkeen. Tässä muutama kuva joista ei varmaankaan jää epäselväksi olenko vai enkö tyytyväinen tuloksiin ;o)

Ja sitten pentuihin. Sunnuntainahan tuli 5 viikkoa täyteen pikkuriiviöillä. Ensi viikolla on vuorossa sirutus ja nimien lopullinen päättäminen, vaikka kaipa nämä ehdokasnimet sitten jäävät. Ehkä.

Pakkohan se on myöntää ettei tämän ikäisten penikoiden kuvaaminen ja asettaminen yksinään ole kovinkaan tuloksellista. Mutta tässä nyt kuitenkin muutama, ala-arvoinen, kuva pennuista. Varsinkin tuon vaalean tytön karvapehko ei anna kovin todellista kuvaa likasta. Jos hyvin käy niin ensiviikolla saadaan nähtäville huomattavasti laadukkaammat kuvat.1 kommentti:

  1. Onnea aivan mahtavasta menestyksestä Sentille, Virpille ja sinulle:)))

    Ja noi pennut on kyllä syötävän suloisia:))
    Mä ihmettelen, että miksi sinä niitä riiviöiksi kutsut?!? (eihän ne vielä pääse pöydän päälle varastelemaan tavaroita,heh,heh)..toisethan on niin suloisia palleroita:))))

    VastaaPoista