maanantai 21. kesäkuuta 2010

20.06 Kotka KVJälleen startattiin Virpin kanssa kohti uutta näytelmää, nyt onneksi ihan inhimilliseen aikaan kun perillä piti olla puoliltapäivin. Karkeloihin oli ilmottu vain Kira ja Sentti.

Perillä oltiin tasan aikataulun mukaisesti klo 12 ja keli oli ihan kohtuullinen. Aluksi perustimme minileirimme kehän reunalle mutta kun bongasimme KirsiMarian ja Einin huomattavasti hulppeamman leirin tungimme oitis kimpsuimme sinne. Onneksi tämä iloinen silukkikaksikko toivotti meidät tervetulleeksi sillä kehän reunamalla oli todella rauhatonta.

Kehä alkoi tasan aikataulussa yhdellä ibbellä ja sitten oli vuorossa sileekaksikko jossa isoimmat ruusukkeet meni iskälle ja tyttärelle. Karvapehkoissa Sentti oli komeesti VSP ja sai toisen CACIBin suomessa. Kira oli PN-3 ja vara-CACIB. Hiukan oli tosin säätämistä (jälleen kerran) kun unohdin koko PN-luokan... Onneksi KirsiMaria paikkasi komeesti tilanteen ja syöksyi Kiran kanssa kisaamaan ;o)

Kotka olikin sitten Kiran osalta näillä näkymin vuoden viimeinen kisa sillä Kira on astutettu viime viikolla. Sentin osalta saattaa jotain suunnitelmia ollakkin, mutta niistä sitten myöhemmin kun Virpin ajatukset selkeytyvät. Helmi siirtyy nyt kuun vaihteessa junnuihin joten Helmin osalta seuraavat esiintymiset ovat vasta syksyllä tai alkutalvella. Lakun ensidebyytti piti olla elokuussa, mutta jos ja kun Kiralla on pennut, pääsee Laku kehiin vasta loppuvuodesta.

1 kommentti:

  1. Ilo oli kokonaan meidän sileiden (tosisileet... Eini ja minä, mun reppuhan ei ollut silee...) puolella :)

    VastaaPoista