lauantai 1. toukokuuta 2010

1.5 HollolaHiukan sateisessa ja harmaassa säässä lähdettiin Hollolan ryhmänäyttelyyn viettämään vappupäivää. Reissukokoonpanona Virpi & Sentti ja minulla Helmi pennuissa. Lisäksi Lucky oli ensi kertaa kisaamassa junnuissa.

Paikalla oltiin ajoissa, vaikka pientä epävarmuutta olikin ilmassa. Jollain ;o)

Helmi oli eka kertaa reissussa ilman omaa mammaa ja pappaa mutta se ei menoa haitannut. Kehässä esiintyminen sujui erittäin reippaasti eikä pöydälläkään seisominen ollut ongelma. Tuloksena KP ja ROP-pentu. Hienoa Helmi! Arvostelu on luettavissa kotisivuilla.

Sentti sai ERI:n ollen PU-2. Arvostelu oli hyvä eikä mitään erityistä syytä sijoitukselle ollut. Pöydällä esiintyminen tosin ei sujunut yhtä hyvin kuin Lahdessa.

Lucky esiintyi vuorollaan hienosti ja pöytäkin meni ihan kivasti vaikka juuri silloin tulikin tuulenpuuska ja pöydän vieressä olleen kehäsihteerin sadetakki kahisi aikas hurjana. Tuloksena ERI, ensimmäinen serti ja ROP. Aikas kiva aloitus :o)

Hollola oli vuoden ensimmäinen ulkonäyttely eikä keli ollut ihan niin onneton kuin pelättiin etukäteen. Pientä sadetta ja tuulta saatiin kehää odotellessa mutta onneksi suuremmilta kastumisilta vältyttiin ja hiukkasen se aurinkokin välillä lämmitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti