lauantai 20. maaliskuuta 2010

20.3 Tampere KVTampereelle oli ilmoitettu oikein mukavasti pieniä karkeita, 23kpl kun pieniä sileitä "vain" 13kpl. Tällä kertaa karkeilla ja sileillä oli eri tuomarit ja kehätkin oli sijoitettu kokonaan eri halleihin, risuja siitä näyttelytoimikunnalle. Jos on ihan pakko laittaa sileät ja karkeat eri tuomareille niin ok, mutta kyllä kehien tulisi olla kuitenkiin vierekkäiset.

Tänään kehässä olivat Sentti ja Kira, Sentti nuortenluokassa ja Kira avoimessa. Valitettavasti tulimme kehän laidalle aikas viime hetkillä eikä junioriluokan uroksista ole nyt tietoa. Nuortenluokassa oli yht. neljä urosta joista Sentti sai ainoana ERIn. Avoimessa luokassa oli ilmoitettuna neljä koiraa mutta kehään tuli vain kaksi joista toiselle H ja toiselle, Roverille, ERI. Valioluokassakin oli ilmoitettuna neljä urosta joista ainakin kolme sai ERIn. PU kehässä olikin sitten oikeata kilpailua kun koiria oli esillä enemmän kuin mitä sijoitetaan. PU-1 oli Oliver kera CACIbin, PU-2 oli Sentti kera SERTn ja vara-CACIBn, PU-3 Umbigo de Viamonte ja PU-4 oli Kaapo. Aivan mahtisijoitus Sentillä sillä PU-3 ja -4 olivat valioluokan poikia.

Kiralle tuota karvaa ei ole siunaantunut vieläkään joten H ei tullut mitenkään yllätyksenä. Lisää tällaisia tuomareita jotka oikeasti käyttävät koko arvosteluskaalaa ja antavat laatuarvostelun juuri sen hetkisen tilanteen mukaan. Arvostelu itsessään oli ihan hyvä, pehmeä karva ja etuosa olivat ne asiat joista tuomari huomautti.

Kehien jälkeen oli vuorossa podengoyhdistyksen kevätkokous jossa se "suurin ja tärkein" asia on vuosipalkintojen julkistaminen. Muutama mukava sijoitus tulikin "meidän pojille" eli Sentille ja Untolle. Vuoden Pentu 2009 kisassa Unto sijoittui hienosti 3. sijalle vaikka käytyjä pentukisoja oli vain 3 kun max. on 5. Sentti sijoittui yhdellä maastojuokskisalla Vuoden Metsästäjä 2009 kisassa sijalle 8. Onnea pojat!


SenttiKira ja Sentti1 kommentti:

  1. Junnuja oli Harry (Hulmility King Of Chaos) EVA ja Poco (Leite Creme do Vale do Poco) H. :D

    VastaaPoista