sunnuntai 22. helmikuuta 2009

22.2 Rauma, ryhmänäyttelyNo niin, oltiin siis Raumalla ryhmänäyttelyssä ja hetki täytyy nyt oikeen miettiä ett mitä oikeen tapahtu. Decohan täytti vuoden vaihtessa kaksi vuotta, ja se viimeinen sertti valioitumiseen siis puuttuu. Ja sitä viimistä serttiä tietenkin metsästetään ihan simona. Tämä siis ok, mutta mitäpä minä teen? Minä menen ja ilmoitan samaan kisaan molemmat narttuni, HALOOO!!! Ja niin siinnä sitten kävi kuin maalailtiinkin, molemmat tytöt saivat erin ja tuomaripa mielistyi junioriluokassa olevaan Kiraan joka olikin sitten PN-1 ja ROP. Just joo, sertti siis Kiralle ja Decolle vara-sertti. Pitäisi varmaan osallistua vuoden tampio kisaan, voittomahdollisuudet olis kovat. Ja kertaalleen vielä kiitokset Eijalle Kiran esittelystä, KIITOS EIJA!! Tampereella sitten uudestaan, eikös? Ja onnittelut Viton upeasta RYP-2 sijoituksesta!

Seuraava kotimaannäyttely on Tampere, täytynee nyt ruveta katsastaan mitä muita näyttelyja olisi lähiaikoina. Ja ilmottaa vain Deco ;o) Jospa se viimeinen sertti sitten jostain osuisi kohdalle.

Raumalla VSP oil Kiran veli. Hauskaa että kakarat ovat Portugalista lähteneet ja sitten tapaavat toisensa uudestaan, Raumalla. Niin se maailma on pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti